Dobrodošli u impozantnu Svečanu salu Narcis – vrhunski ambijent za velika okupljanja, posebno prilagođena korporativnim proslavama, svadbama, krštenjima i punoletstvima. Sa kapacitetom do 800 mesta, naša sala je savršen prostor za različite događaje.

Svečana sala Narcis predstavlja idealno mesto za korporativne proslave. Sa sposobnošću da ugosti velike skupove, pružamo elegantan ambijent za poslovne događaje. Luksuzni detalji i sofisticiran dekor krase prostor, stvarajući jedinstvenu atmosferu za korporativne prilike.

Naravno, naša sala nije rezervisana samo za korporativne događaje. Takođe je idealna za svečane svadbe, intimna krštenja, radosti punoletstava i raznovrsne proslave. Svaki detalj u prostoru pažljivo je odabran kako bi stvorio dojmljiv ambijent, bez obzira na vrstu proslave.

Ne čekajte da rezervišete svoj datum. Svečana sala Narcis je izuzetno tražena zbog svoje svestranosti i sposobnosti da zadovolji različite potrebe. Osigurajte svoje mesto na vreme i doživite vrhunski doživljaj u srcu Leštana, bilo da planirate korporativnu proslavu, svadbu ili neki drugi poseban događaj. Neka vaša slavlja budu obasjana sjajem u Svečanoj sali Narcis!