Najluksuzniji restoran u okolini

Restoran ,,Narcis“ se nalazi nadomak Beograda, ne daleko od centra Leštana u ulici Maršala Tita 41. Do Leštana se dolazi smederevskim putem ili autoputem Beograd – Niš. Pored restorana prolaze i gradska linija 311 Ustanička – Leštane.

Dugogodišnja tradicija porodice Gajić

Porodica Gajić je osnovala restoran Narcis 1986.-te godine. Restoran je brzo pronašao put do svojih klijenata koji su nam ostali verni svih ovih godina kao i mi njima. Nemoguće je utvrditii tačan broj svadbi, krštenja, rođendana, ispraćaja u vojsku ili penziju i svih drugih mogućih veselja koja su organizovana u našem objektu. Često nam dolaze mladenci na dogovor čiji su roditelji svojevremeno takođe svoju svadbu proveli u našem restoranu. Možete zamisliti koliko smo srećni i zadovoljni zbog tolikog poverenja u naš rad.

WWW.RESTORAN-NARCIS.CO.RS

Stil i uređenje restorana NARCIS

Restoran Narcis, objekat i njegovo okruženje su kombinacija modernog i etno stila. Prostor oko restorana je uređen u etno stilu, autentičnog srpskog seoskog ambijenta. Kao kontrast tome enterijer je uređen u modernom stilu. Sale su luksuzno opremljene, prostrane i organizovane tako da gostima pruže maksimalan komfor.

Preovlađuju svetli i topli tonovi. Mladenački sto je postavljen centralno i visoko na pijedestalu koji obezbeđuje savršen pogled na ceo prostor i sva dešavanja. Neposredno ispred mladenaca je podijum za igru a na suprotnoj strani podijum za orkestar okrenut direktno ka mladencima. Obe sale su klimatizovane. Moguć je dogovor oko dekoracije.