Sala je luksuzno opremljena, prostrana i organizovana tako da gostima pruži maksimalan komfor. Preovlađuju svetli i topli tonovi. Mladenački sto je postavljen centralno i visoko na pijedestalu koji obezbeđuje savršen pogled na ceo prostor i sva dešavanja. Neposredno ispred mladenaca je podijum za igru a na suprotnoj strani podijum za orkestar okrenut direktno ka mladencima.
Sala je klimatizovana. Moguć je dogovor oko dekoracije.

 

Kuhinja

 

Kuhinja je moderno opremljena i ispunjava sve savremene profesionalne i higijenske standarde. Osoblje je iskusno i visoko stručno. Negujemo tradicionalnu Srpsku kuhinju, obogaćenu modernim jelima i aranžmanima. U skladu sa specijalnim zahtevima pred gostima se mogu naći i voće, voćne salate, topla čokolada, sladoled itd.

Po dogovoru našim klijentima je na raspolaganju i ketering, tako da domaćin ne mora da priprema hranu za pre podne, već je mi isporučujemo na kućnu adresu.

 

Ozvučenje

 

Restoran poseduje sopstveno ozvučenje, vrhunskog kvaliteta, postavljeno tako da zvuk pokriva sve delove sale ravnomerno i nijednog trenutka ne bude preglasan, istovremeno pružajući svojim kvalitetom maksimalan audio doživljaj. Ovome smo posvetili posebnu pažnju imajući na umu da je kvalitetan zvuk od velike važnosti kod organizovanja proslava, čemu nas je naučilo iskustvo u ugostiteljstvu od preko 25 godina.

 

Rasveta

 

Specijalni svetlosni efekti, light show, laseri, disco kugle i ostali, pružaju gostima jedinstveni vizuelni doživljaj. Postavljena je profesionalna oprema za diskoteke poslednje generacije.

slide-13

 

Muzika

 

Sarađujemo sa velikim brojem orkestara i bendova. U mogućnosti smo da obezbedimo kvalitetan orkestar adekvatan svakoj vrsti proslave. Trubači su poklon restorana mladencima uz tortu.